Koophuis Hongarije Makelaardij

Aantrekkelijk Hongarije


Aantrekkelijk leven
Behalve dat Hongarije één van de mooiste landen van Europa is, is vastgoed er nog steeds zeer betaalbaar. Met name ten zuiden van het Balatonmeer en Midden- en Oost Hongarije ten oosten de Donau, zijn de grondprijzen één van de laagste van Europa. Voor waardevaste investeringen kunt u terecht in de voorsteden van Boedapest, of rondom het Balatonmeer, Tiszameer en Velence. Sinds 2015 stijgen de vraagprijzen in deze gebieden, wat het een aantrekkelijke investering maakt, in een steeds veranderend Europa. Daarnaast zijn de kustlijnen en natuurgebieden van het Balaton en de Tisza gezien het waterrijke karakter een droomlocatie van iedere Nederlander en Belg.

Aantrekkelijk ondernemen
Na de toetreding van Hongarije tot de Europese Unie is er veel verandert in Hongarije. Het land heeft een moderne infrastructuur, bestaande uit een goed wegennetwerk, elektriciteitsnetwerk, schoon leidingwater, in iedere plaats is internet verkrijgbaar en vanaf 2017 wordt er aangevangen om alle plaatsen aan te sluiten op glasvezel. De meeste plaatsen zijn aangesloten op aardgas en dit netwerk wordt de komende jaren verder ontwikkeld. In Hongarije is de zorg nog steeds betaalbaar en in vergelijking met de rest van Europa hoogwaardig.

Aantrekkelijk wonen
Na 2004 hebben onder andere supermarkt-ketens als Aldi, Lidl, Spar en het Britse Tesco, doe-het-zelf bouwmarkten als de Obi en Praktiker en speciaalzaken als Kika en Decathlon zich in Hongarije gevestigd. De gunstige levensstandaard van Hongarije, biedt mogelijkheden voor de Nederlandse en Belgische ondernemer en maakt het leven goed betaalbaar voor de pensionado uit Nederland en België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heeft u relevante informatie, suggesties of vragen? Laat hier uw reactie achter.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.