Koophuis Hongarije Makelaardij

RTL-Nieuws ontdekt het goede leven in Hongarije

RTL-Nieuws ontdekt dat Nederlanders massaal voor Hongarije kiezen als nieuw woonland. Vastgoed is momenteel het goedkoopste van Europa en door de huidige ontwikkelingen een interessante investering, pensioenen zijn belastingvrij (met uitzondering van ambtenaren-pensioenen), zorgkosten zijn vele malen lager, levensstandaard is in verhouding met Nederland gunstiger en alles wat het Nederlandse hartje begeert in Hongarije te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan supermarkten Aldi, Lidl, Penny, Tesco, maar ook speciaalzaken als de Mediamarkt zijn gewoon in Hongarije aanwezig.
Verder gaan Nederlanders massaal naar Hongarije, omdat de Hongaren respect hebben voor de Hongaarse en Germaanse (Nederlands-Duitse) cultuur. Hongarije is in de geschiedenis altijd in goede relatie geweest met de Duitse cultuur (Nederland, Duitsland, Oostenrijk).
Als voorbeeld is het Hongaarse dorp Csemö gekozen. Daar wonen nu inmiddels al zoveel Nederlanders, dat de gemeente Csemö zich daarop aanpast met een vertaling van de gemeente-website in het Nederlands.

Er is zelfs een makelaar die zich nu alleen richt op Nederlandstaligen (kopers en verkopers) gezien de smaak die Nederlanders hebben. Deze makelaar (Eigen Huis Hongarije) met Vincent Eggermond ziet recentelijk een toename van Nederlanders en Belgen die Nederland en België ontvluchten, omdat men niet meer kan rondkomen en zich niet meer kan verenigen met de immigratiestroom vanuit Arabische landen. "Nederlanders hebben een andere smaak dan Hongaren", zo zegt makelaar Vincent. "Wij passen ons daarop aan. Nu bieden wij Nederlandse dienstverlening in Hongarije."
#Hongarije ziet de islamisering van Europa niet zitten. In een toespraak van de Hongaarse president Victor Orbán worden Nederlanders, Belgen, Duitsers en andere West-Europeanen welkom geheten in Hongarije. Het is het behouden van het Europa zoals we het kennen met welvaart en de normen en waarden.
Video: RTL-Nieuws, Eveline Rethmeijer, bijdrage Eigen Huis Hongarije, Vincent Eggermond
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heeft u relevante informatie, suggesties of vragen? Laat hier uw reactie achter.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.