Koophuis Hongarije Makelaardij

De TOP 5 van Lente 2018!


De 'Spring is in the Air' (Lente is in de Lucht) en we bieden u daarom een overzicht van de top vijf beste objecten in ons huizenaanbod. We kijken hier naar de beste prijs-kwaliteit verhouding, waardevermeerdering en kansen om snel waarde te vermeerden. Dit is onze top vijf voor een succesvolle start in Hongarije!

Onze nummer 5 is: VERKOCHT! Veel vastgoed voor weinig geld. Twee badkamers, anderhalve keuken, woonkamer, drie kamers, veranda, wijnkelder, terras met BBQ en groot eigen grondstuk.
Directe link: Authentiek Hongaars huis met alle moderne voorzieningen. (ID109)

Onze nummer 4 is: VERKOCHT! Leuke vakantiewoning volledig ingericht met stijlvol interieur. Dit bijzonder stijlvol ingerichte Hongaarse huis wordt verkocht met meubilair.
Direct link: Hongaars huis met meubels in Zuidwest Hongarije. (ID944)

De nummer 3 is: Authentieke Zwabische boerenwoning met mooi uitzicht vanaf de tuin en veel privacy. De buren zijn er enkele weken gedurende de zomermaanden.
Directe link: Authentiek Hongaars huis in prettige omgeving. (ID301)

De nummer 2 is: VERKOCHT! Zoekt u naar RUST! Dan koopt u voor minder dan een halve ton (50.000,- euro) een paradijs van 1,2 hectare. Niemand interesseert zich in wat u doet...
Directe link: Riant huis in rustig dorp in uithoek van Europa. (ID028)

De nummer 1: Mooie Zwabische boerderij in het rustieke dorpje Jágónak. Een lekker ontspannen leven in een mooie en goed onderhouden woning uit vervlogen tijden.
Directe link: Hongaars huis met stallen, bijgebouwen en wijnkelder. (ID300)

Neem contact op met onze makelaar voor het boeken van een bezichtiging. Sinds 2017 is een toenemende interesse voor emigratie naar Hongarije. Wij bieden de mogelijkheid om een object te reserveren vooraf aan uw bezichtiging. Ga voor meer informatie naar Optie op Hongaars huis.

Bent u serieus geïnteresseerd en heeft u de financiële middelen. Als u kijkt naar het verloop van het onroerend goed in ons huizenaanbod, dan weet u dat u niet te lang moet wachten. Boek op korte termijn een bezichtiging. We zijn u graag van dienst.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heeft u relevante informatie, suggesties of vragen? Laat hier uw reactie achter.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.