Koophuis Hongarije Makelaardij

CSEMO BIJNA UITVERKOCHT!

Enkele objecten in Csemö nog beschikbaar! Van de zeven objecten in Csemö zijn er nu nog slechts drie beschikbaar. Aantrekkelijk om de ligging (provincie Pest, provincie-hoofdstad Budapest), het landelijke karakter en dat er relatief veel Nederlandstaligen gevestigd zijn, trekt deze plaats vele Nederlanders en Belgen.

Hongarije als uw nieuwe thuis
Droomt u van een afgelegen plek, maar met alle voorzieningen op slechts een kwartier rijden van uw thuis in Hongarije? Bent u een ondernemer en wilt u uw verdiende centen opbergen op een plek waar weinig anderen van weten? Ooit gedacht dat Hongaars onroerend goed de oplossing was voor beide vragen? Onze makelaar in Hongarije verteld u graag over de mogelijkheden. Hongarije is een ander Europa, maar dan veilig in alle opzichten.

NOG 3 OBJECTEN TE CSEMO IN DE AANBIEDING!

1. Huis met atelier en visvijver
Een mooi afgelegen huis met aan huis een grote atelier-ruimte.

Naast het huis is een mooie visvijver.

Verder zijn er diverse bijgebouwen en een privé-bos. Een plek waar niemand u zal lastig vallen.

Meer informatie over het huis met de visvijver:
https://eigenhuishongarije.nl/huis-met-visvijver/


2. Huis met dertien bouwpercelen
Een landelijk gelegen huis met veel privacy op uw eigen grond. Hongarije vraagt geen vermogensbelasting over onroerend goed of vermogen. Uw vermogen in vastgoed verdampt dus niet door de fiscus.

Ten aanzien van de bouwpercelen: De keuze is aan u... Of rustig laten voor wat het is en de bouwpercelen als een 'spaarrekening' met een goed rendement bij verkoop beschouwen of deze verder ontwikkelen. Momenteel worden de grondstukken door een lokale boer onderhouden. Deze haalt het gras af voor zijn vee. U heeft daar dus geen enkele zorg aan.


Meer informatie over het huis en de percelen:
https://eigenhuishongarije.nl/nederlands-dorp-hongarije-csemo-hongarije/3. Twee vakantiehuizen met zwembad
Tot slot twee vakantiehuizen met zwembad en diverse bijgebouwen op een groot grondstuk. Het object is ook permanent bewoonbaar. Ook hier is er veel privacy op het perceel.

De vakantiehuizen zijn op drie kilometer (10 minuten) rijden van de verharde weg. De onverharde weg is zelfs gedurende de wintermaanden goed te berijden.
Wilt u meer weten over deze twee vakantiehuizen op een heerlijk afgelegen locatie? Ga dan naar:
https://eigenhuishongarije.nl/huis-gastenverblijf-zwembad-hongarije/


De laatste drie Csemö-objecten in de aanbieding. U koopt het onroerend goed direct van de eigenaar, waarbij u wordt begeleidt door onze makelaardij. De koopsom mag van de eigenaren van deze objecten (deels) contant voldaan worden. Alles is bespreekbaar. Het zijn drie mooie afgelegen locaties op nog geen kwartier rijden van winkelsteden en nog geen uur rijden van Budapest Centrum.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heeft u relevante informatie, suggesties of vragen? Laat hier uw reactie achter.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.