Koophuis Hongarije Makelaardij

Hollandse Wijnheuvel in Zuidwest Hongarije

Ontdek de Hollandse Wijnheuvel in Zuidwest Hongarije! De Hollanders zijn er gek op. Met name pensionado's vinden het er heerlijk vertoeven. Zeker de helft van alle huiseigenaren op de heuvel zijn Nederlander.

De Hongaren maken graag wijn, maar houden ieder jaar teveel wijn over. Het is de trots van de Hongaar om u alles te laten proeven. Een wandeling langs de Hongaarse wijnhuisjes is daarom niet zonder risico. Alles is biologisch gemaakt en smaakt voortreffelijk. Kortom: de heuvel is een droom van iedere wijnliefhebber uit Nederland.

Leuke villa op de wijnheuvel te koop
Speciaal voor de Nederlandse levensgenieter hebben de makelaars van Eigen Huis Hongarije een leuke villa te koop op de Hollandse Wijnheuvel van Simontornya.

Leuke villa met terrassen en wijnkelder te koop op de Hollandse Wijnheuvel
De villa is te koop voor 84.000,- euro kosten koper. Op de benedenverdieping is een woonkamer, keuken, voorraadkamer en toilet.
Gezellige woonkamer met authentiek Hongaarse houtkachel
Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers, een badkamer en een tweede toilet.

De hal op de bovenverdieping wordt momenteel gebruikt als derde slaapkamer
Ontdek de Hollandse Wijnheuvel alleen of met vrienden en familie vanaf deze villa. Het is ook te verhuren aan vakantiegangers en toeristen, waardoor het een leuk rendement oplevert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heeft u relevante informatie, suggesties of vragen? Laat hier uw reactie achter.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.