Koophuis Hongarije Makelaardij

Investeren met rendement

Het zijn onzekere tijden, maar dat geldt niet voor onroerend goed in Hongarije. De waarde van Hongaars onroerend goed stijgt. Met name direct bewoonbare en direct verhuurbare objecten stegen de afgelopen anderhalf jaar in waarde.

Budapest Centrum
De waardestijging van met name appartementen in Budapest is met name door de tienduizenden Chinezen die naast een verblijfsvergunning ook appartementen in het centrum tegen iedere prijs kopen.
Villa op een kwartier rijden van het Centrum van Budapest (klik hier)
Het Balatonmeer
Balaton blijft 'booming' onder met name Russische investeerders. Door te kopen aan het Balaton bent u ten alle tijden verzekerd van een goed rendement, ook wanneer u niet verhuurd. Siófok is de belangrijkste badplaats, daarna Balatonfüred en als derde Balatonlelle.
Compleet penthouse te koop, bestaande uit 7 studio's (klik hier)
Villa bij het Balatonmeer kopen (klik hier)
Nederlandse regio's
De stijging is niet alleen zichtbaar in Budapest en bij het Balaton, maar ook in de regio Csemö en in de provincies Baranya, Tolna en Somogy. De verwachting is dat de komende vier á vijf jaar deze stijging verder zal doorzetten. Reden voor deze stijging zijn de tienduizenden Nederlanders en Belgen die naarstig op zoek zijn naar een nieuw thuis in Hongarije.

Start uw eigen dorp: Huis met 13 kavels voor 26 bungalows (klik hier)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heeft u relevante informatie, suggesties of vragen? Laat hier uw reactie achter.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.